KÁVÉ Klub

KáVé Klub

KOTK Véndiákok Klubja

 

Kedves volt Tanulónk!

Több mint 50 év telt el azóta, hogy a KOTK elõdje megkezdte a külkereskedelmi szakemberek képzését, továbbképzését. Ez alatt az idõ alatt több százezer hallgató végzett nálunk, az ország bármely részében, a legkülönfélébb helyen, helyzetben találkozhatunk velük.

Szeretnénk most megteremteni annak lehetõségét, hogy a végzett hallgatók kapcsolatot tarthassanak egymással és iskolánkkal, mert úgy gondoljuk, hogy ebbõl a kapcsolatból olyan szakmai és baráti közösségek alakulhatnak ki, amelyek minden tagnak hasznára válhatnak.

Bizonyára ismerik az egyetemeken már Magyarországon is elterjedt öregdiák- (alumni) programokat. Ezekhez hasonlóan fog mûködni a Kotk Véndiákok Klubja, a KáVé Klub, amelyhez a KOTK hallgatói és a Külgazdasági Szakközépiskola tanulói csatlakozhat. Volt diákjaink kapcsolatba léphetnek egymással és a KOTK-val, nyomon követhetik fejlõdésünket, oktatási kínálatunk alakulását. A fontosabb eseményekrõl hírlevelünkbõl tájékozódhatnak.

A törzskártya a volt diákoknak szóló kedvezmények igénybevételére szolgál.

A klubtagság díjmentes, a szolgáltatások nagy része szintén. A belépés a diákoknak szóló adatlap kitöltésével és visszaküldésével lehetséges.

Ezúton tisztelettel meghívjuk a klub tagjainak sorába.

Kérjük, küldje vissza adatlapját, megjelölve rajta, hogy milyen adatokat tesz nyilvánossá.

Szívesen fogadnánk, ha volt KOTK-s ismerõseinek is figyelmébe ajánlaná ezt a lehetõséget.

Tisztelettel

KOTK Külgazdasági Szakközépiskola

« vissza a főoldalra

Szövegméret: + -

Bemutatkozó videó

KOTK Külgazdasági Szakgimnázium
OM 035487
E-mail:
kulgazdasagi@gsza.hu